KONINGSDAG BUURTHUIS NIEUW MOSCOU 2019

Zaterdag 27 april was het koningsfeest in het buurthuis.

De dag begon met het zingen van het Wilhelmus.  Juliana de Bazuin zorgde er voor dat de klanken van het Wilhelmus al op tijd door Nieuw Moscou galmden. Een aantal mensen probeerden wat mee te zingen maar de muziek zorgde voor een leuke opening van Koningsdag in Nieuw Moscou.

De paraplu kon worden ingeklapt want het programma ging binnen verder. Een lekker kop koffie of thee en voor de kinderen ranja stonden al klaar. Met z’n allen gezellig zitten en wachten op de clown.

De clown die zorgde voor hilarische momenten. De kinderen uit Nieuw Moscou zijn dan best verlegen hoor. Ze durven eerst niks maar na een paar minuten was het ontdooid. De kinderen kwamen los. Zo kon Linde Uithol zomaar in ene spekkies tevoorschijn toveren en Janiek Smink wist de paraplu om te toveren met verschillende kleuren doekjes.

De clown was geweldig!! Zelfs de papa’s en mama’s vonden hem grappig!

Een aantal kinderen deden nog even de pasapas. De dans voor koningsdag van Kinderen voor Kinderen.

De geur van de hamburgers en pannekoeken kwamen het buurthuis al weer binnen gewaaid en zo was het even later dan ook dat menig mens aan de hamburger of pannekoek zat te smikkelen.

Tevens konden de kinderen geschminkt worden. Een mooie rij kinderen stonden te wachten om wat leuks op zijn/haar gezicht te krijgen.

Het Nieuw Moscouse stoelendans was dit jaar uiteraard ook weer op het programma. De kinderen deden hun uiterste best om als laatste over te blijven. Maar ook de volwassenen lieten zich niet kennen. Ook al moest je daarvoor bij elkaar op schoot.

Bij de kinderen is Bart Helder de kampioen geworden en bij de volwassenen mag Marjolein Smink zich de kampioene noemen!

Fietsen, met het prutweer, er waren er toch een aantal die het probeerden. Vele nieuw moscou mensen hebben gedacht…’ we blieft wel thuus..” maar voor de bikkels ging de fietstocht toch gewoon door. Fietsen door de omgeving! Altijd mooi.

Na de fietstocht was het tijd voor de borrel!. Gezellig met elkaar, kinderen spelen op het luchtkussen of in de zaal, muziekje op de achtergrond, gewoon gezellig!!

Een gezellige mooie Koningsdag in Buurthuis Nieuw Mosocu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *