VRIJWILLIGERSAVOND 2017

Zaterdag 6 mei was het de beurt voor alle vrijwilligers van buurthuis Nieuw Moscou.Een warm & koud buffet stond voor ze klaar en het leuke spel “ik hou van Holland”, werd gespeeld.
Iedereen werd ontvangen met een kop koffie of thee. We konden ook wel het spel de jongens tegen de meiden doen, want de dames kropen zowat bij elkaar op schoot en ook de heren gingen bij elkaar  staan.Seine opende de avond met een leuk welkom. Hij bedankte elke vrijwilliger die in regelmatige vorm klaar staat voor het buurthuis. Zo kan je denken aan alle schoonmaaksters. Elke week komt er een ploeg om de boel schoon te houden. Zowel op de maandag als op de donderdag. De ploeg is elke week weer anders maar zo houdt je het leuk en is het schoonmaken voor iedereen vol te houden.

Vrijwilligers die nog meer klaar staan voor het buurthuis zijn de mensen die bedienen. Elke week is er wel een feestje in het buurthuis waar bediening bij nodig is. Ook hier heeft het buurthuis een mooie ploeg mensen die per toerbeurt ook zich inzetten.

En zo zijn er uiteraard nog meer vrijwilligers, mensen die hand en spandiensten doen, die met regelmaat klaar staan voor het goed draaien van het buurthuis. Mensen die bardiensten draaien bij verenigingen en niet te vergeten het bestuur.

Het bestuur is de vaste groep mensen die er voor zorgt dat de activiteiten draaiende worden gehouden.

Zaterdag 6 mei zijn er een aantal vrijwilligers naar voren geroepen. Dit omdat ze besloten hebben te stoppen met hun taken. Janneke Oosterveld en Anja Scholing stoppen met het schoonmaken en bedienen. Jarenlang hebben zij ingezet voor het buurthuis. Een mooie bos bloemen kregen ze als dank. Janneke was verhinderd deze avond, maar zal de bos bloemen zeker nog in ontvangst nemen.

Bestuursleden, Miranda Doldersum en Fabi Mager hebben ook hun bestuurstaak neergelegd.

Miranda draaide veel bardiensten en was het vaste gezicht bij darten. Fabi was meer van de pr en activiteiten. Beide dames werden naar voren geroepen en kregen een mooie spiegel en bos bloemen.

In de spiegel staat het logo van Nieuw Moscou. Ook de naam en jaartallen dat ze in het bestuur hebben gezeten.

Daarna was het tijd voor een hap eten. Lekker met z’n allen eten. Dat ging er met smaak in. De borden werden goed gevuld en zo kon een ieder eten wat hij/zij wou en er lekker van genieten.

Het spel “ik hou van Holland”, werd gedaan door twee jongens. Manny de Groot en Gerda Schonewille werden de teamcaptains. Manny team rood, Gerda team blauw.

Zoals het op tv er aan toe gaat, zo ging het ook in het buurthuis. Veel gelachen, echte strijd, en elkaar proberen te overtreffen. Een ontzettend leuk spel waar iedereen op een leuke manier bij betrokken is.

Team rood was de uiteindelijke winnaar!

Het was een geslaagde avond. Een leuke gezellige avond. Het seizoen zit er bijna op. Maar ook nu wanneer de activiteiten wat stiller liggen moeten de hand en spandiensten wel gedaan blijven worden. In september start het buurthuis weer met leuke activiteiten. Dit seizoen zullen de burendag en niet te vergeten voor de kinderen het hutten bouwen nog aan bod komen.

VRIJWILLIGERS  ALLEMAAL BEDANKT VOOR JE INZET!!!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *