GROOT FEEST IN MOLLEBULTE (Nieuw Moscou)

Zaterdag 4 maart stond het buurthuis in Nieuw Moscou op de kop vanwege het Carnaval. Buurtschap Nieuw Moscou heet in deze periode altijd:

“Mollebulte”.

De plaatsnaamborden veranderen dit weekend in Mollebulte en ook in het buurthuis is het duidelijk dat er een groot feest is!

Groot feest, dat was het zeker.

Prins Carnaval de 10e was dit jaar Erwin Drenthen. Voor de 10ex op rij viert Buurthuis Nieuw Moscou Carnaval. Elk jaar wordt er een nieuwe prins gekozen. Prins Carnaval met zijn drie hofdames, ( Monique Drenthen, zijn vrouw, Denise Drenthen ( 7 jaar) en Demie Drenthen ( 10 maanden) zijn beide dochters. Een prachtig gezicht. Prins Carnaval opende het feest en daarna kon het losbarsten.

Eerst was het de beurt voor de kinderen. De kinderen werden vermaakt door Dansschool Erik. Leuke dansjes, bewegingen, gezelligheid. De polonaise ontbrak ook niet. Zelfs de kinderen vermaken zich hier heel goed mee.

De avond werd doorgezet nadat iedereen thuis even kon bij komen.

Het liep al snel vol in het buurthuis. Iedereen verkleed! Wanneer je niet verkleed komt val je meer op dan dat wanneer je verkleed komt.

Deze avond waren er heel veel die in tirol stijl waren. Er liep een beer rond, die later op de avond in een peer veranderde. Ook een piloot en stewardes, piraten, cleopatra, indianen, soldaten, de kerstman, een danspaar, cowboys, popeye, en nog zoveel meer!

Geweldig!!!

Aan het einde van de avond gaf Prins Carnaval de 10e (Erwin Drenthen) zijn stokje over aan de volgende. Altijd een spannend moment wanneer het grote licht aan gaat en wie volgend jaar de prins mag zijn.

Prins Carnaval de 11e (2018) zal zijn: Jan Henk Moman!  Jan Henk mocht de rest van de avond genieten van de mooie cape en muts! Alvast een voorproefje op het komende jaar!

Er waren veel mooi verkleede kinderen/ volwassenen. De jury heeft het er altijd moeilijk mee wie er gekozen moeten worden voor de best geklede personen.

De kinderen prijsuitreiking:

Onderbouw :

1. Hawaï meisje  : Chantal Mager

2.Spaans meisje : Ciska de Bruijn

3.Pipo      : Pascal Vos

Bovenbouw :

1. Cleopatra                        : Lynn Scholing

  1. Vrolijk, kleurig meisje : Fabiënne Wachtmeester
  2. Indiaan : Maritt Smink

Prijsuitreiking Volwassenen:

1.Safari stel : Koert en Fabi Mager

2.Piraat : Joey Hilberdink

3.Indiaan : Jarno Scholing

Volgend jaar valt Carnaval in Nieuw Moscou weer gelijk met het landelijke carnaval.

Buurthuis Nieuw Moscou maakt zich nu op voor de volgende activiteit. Het benefietconcert voor Spieren voor Spieren.

Vanaf 14.00 uur zal volgende week zaterdag 11 maart verschillende artiesten komen optreden. De opbrengst zal naar Spieren voor Spieren gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *