DARTCLUB NIEUW MOSCOU LAAT ZICH ZIEN OP DUTCH OPEN IN ASSEN

Afgelopen weekend vond in de Bonte Wever in Assen de DUTCH OPEN  darten plaats.
Dartclub Nieuw Moscou heeft hier aan meegedaan met enkele leden en jeugdleden.

Erwin Drenthen, Serwin de Ruiter, Richard Everts, Danny Doldersum, Arne Wachtmeester kwamen allen uit in de categorie volwassenen.

Denfie Drenthen en Bram Doldersum mochten zich laten zien in de jeugdklasse.

 

Het toernooi is van start gegaan met maar liefst 4600 deelnemers. De darters uit Nieuw Moscou hebben hun best gedaan en een leuke ervaring opgedaan. Erwin Drenten en Serwin de Ruiter hebben het zo goed gedaan dat ze uiteindelijk bij de laatste 128 geeindigd waren.

Helaas moesten ze daarna het deelnemersveld verlaten. Maar bij de laatste 128 eindigen, van de 4600 is al een knappe prestatie.

Denfie Drenthen en Bram Doldersum waren niet alleen onder de indruk van het hele gebeuren, het was ook prachtig om de bekende darters te zien. Dat je als jeugdspeler dan ook nog eens mag meedoen in een toernooi waar bekende darters ook meedoen dat is toch echt een leuke gebeurtenis.

Denfie en Bram hebben hun best gedaan maar de tegenstand was te groot. Na een aantal ronde’s lagen ze er uit en moesten de jongens het doen met een leuke ervaring en mooie foto’s van bekende darters.

 

Dartclub Nieuw Moscou heeft ongeveer 25 leden.

Elk winterseizoen wordt er een onderling dartcompetitie gehouden. Elk jaar is het aan het eind van het seizoen weer spannend wie met de uiteindelijke titel “beste darter uit Nieuw Moscou” naar huis gaat.

18 Jaar geleden, toen van Barneveld, kampioen werd, is de dartclub opgericht. Een fanatieke dartclub met een paar fanatieke darters die meedoen aan een dutch open! Meedoen is voor deze darters belangrijker dan winnen. Het winnen is leuk maar de gezelligheid en de ervaring hebben deze darters net zo veel plezier van!

18 februari houdt de dartclub weer een eigen open dart toernooi! De inschrijving is al vol. Ook dit belooft weer een gezellige avond te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *