Stralende burendag in Nieuw Moscou

Hemelvaartsdag staat sinds drie jaar in Nieuw Moscou bekend om de dag van nieuw Moscou.
Door de smederijen kan deze fantastische dag doorgaan. Een dag die begint met dauwtrappen! De bewoners vroeg uit de veren om door de bos en hei van Nieuw Moscou te wandelen. Het leuke was dat veel bewoners zelfs nu nog op plekken kwamen waar ze nog nooit geweest waren!

Een gezamenlijk ontbijt met buurtgenoten zorgde voor een gezellig tafereel, de dag van nieuw Moscou is goed van start gegaan.

De old timer rit waar dit jaar zo’n 35 old timers aan mee deden was een hoogtepunt van deze dag! Prachtig gezicht over allerlei wegen. In de paardentram was er ruimte voor de kinderen en volwassenen die op deze manier ook konden genieten van deze leuke tocht.
Gelijk met de old timer tocht was er ook een fietstocht uitgezet. Geweldig weer maakte het voor de fietsers een leuke gezellige tocht.

Bij het buurthuis kon er genoten worden van een heerlijke lunch! Buren zaten gezellig bij elkaar om zich vervolgens op te maken voor een spellencircuit.
Boogschieten, doelschieten, elastiekbaan, en als klapper de rodeostier.
Menig buurman liet even zien hoe sterk ze zijn.

Voor de kinderen was er de mogelijkheid om te schminken of een leuke ballon te krijgen! Ook was er voor de kinderen luchtkussens en de zoembus, een bus vol activiteiten.
Een ballonnenwedstrijd voor jong en oud, en een hilarische eiergooiwedstrijd.
Dat dit steeds meer uitdaging biedt blijkt wel dat er steeds verder gegooid wordt. Zo’n 35 meter vlogen ze door de lucht om ze vervolgens weer op te vangen.

De barbecue werd aangezet! Met maar liefst 4 barbecue’s werd er even later gebakken en heerlijk gegeten.
De avond werd gevuld met muziek, een artiest , en een spetterend vuurwerk afsluiting!

Een geweldige dag waarin een klein dorp laat zien dat je met elkaar een dag mag meemaken die fantastisch georganiseerd is voor jong en oud!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *