Carnaval Mollebulte

CARNAVAL MOOI FEEST IN NIEUW MOSCOU

Het is dit jaar de 11e x dat er groots carnaval gevierd word in Nieuw Moscou. Na 11 prinsen op een rij zal volgend jaar de traditie voortgezet worden met een PRINSES CARNAVAL.Carnaval in Nieuw Moscou zorgt elk carnavalweekend weer voor vertier voor jong en oud. Het begint al vroeg in het weekend wanneer de plaatsnaamborden worden omgewisseld met naamborden met “Mollebulte” er op! Carnavalweekend  Nieuw Moscou heet:“Mollebulte”

Kinderen zijn s’middags van harte welkom. Samen met Partycentrum het Circus werd er flink gedanst door de kinderen. Allerlei bewegingsdansen kwamen voorbij. Met Erik er bij is het groot feest.

Enthousiasme wat over gebracht wordt op de kinderen. Alle kinderen deden mee en waren leuk verkleed. Van boer naar clown, van prinses naar boxer, van spiderman naar sneeuwwitje. Van alles was er te zien.

Savonds was het voor de volwassenen. Ook de volwassenen kunnen er wat van! De mooiste creatie’s kwamen voorbij. Mickey en mini mouse, Gaston had zijn bloemen mee en deelde grote checques uit, piraten, indianen, serveersters, harlekijn, pipo’s, spaanse mensen, tirol enz enz..

Dansen, met z’n allen in de woonboot, het werd een groot feest.

JanHenk Moman, dit jaar de prins van Mollebulte, gaf aan het einde van de avond de Carnavalsmuts over aan Marjolein Smink. Zij zal volgend jaar Prinses Carnaval zijn. Een nieuwe trend in Mollebulte.

Samen met de hofdames (Ciska Krikken en Chantal Doldersum) heeft de prins zijn favoriete verkleed personen uitgezocht;

Bij de kinderen :

Onderbouw t/m gr 3:

Elinn Drost    : buikdanseres

Eliza Botter   : Zeemeermin

Jesse Mulder : Clown Bumba

Bij de bovenbouw vanaf groep 4:

Maritt Smink : Prinses

Chantal Mager : Pipi langkous

Denise Drenthen: Bij

Bij de volwassenen:

Remon Booy  : Piraat

Joey Hilberdink : Gaston

Gezinus en Trijnie: Indianen

Een groot succes Mollebulte 2018! Op naar volgend jaar!!

Mollebulte 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *