Buurtblattie

130ste                                                                                                                                                     November 2018

BUURTBLATTIE

NIEUWS & INFORMATIE UIT NIEUW MOSCOU

Er is weer flink geknutseld in de herfst vakantie de kinderen hebben weer mooie lampions gemaakt We verwachten de kinderen op 10 november want de 11 de valt op zondag..

 

TONEELCLUB  PLAT OP PAD:

Afgelopen keer stond in het Buurtblattie vermeld dat we dit seizoen Albert & Albert op het toneel zouden brengen. Dat was ook de bedoeling, maar.. Na 4 keer lezen met elkaar hebben we elkaar de vraag gesteld:  is dit wel wat voor ons? Het antwoord was nee, dit is niet Plat op Pad en we zullen ons publiek en zeker onszelf niet gaan teleurstellen! Op 26 september hebben we daarom besloten om wat anders te zoeken. We dachten dat dit een heel kluif zou worden, omdat we al zoveel stukken hebben gehad. Maar niks was minder waar, want 1 van onze spelers heeft een hele verzameling boekjes op zolder liggen en binnen 5 minuten hadden we een nieuw stuk! ‘’VREEMDE LOGE’S,, word het toneelstuk van dit seizoen!

We zijn blij dat we ook kritisch kunnen zijn naar ons zelf toe, en kunnen zeggen dit word hem toch niet. Het is en blijft best moeilijk omdat je elk jaar het beter wilt doen dan de afgelopen jaren, ook al weten we dat, dat ook niet kan. Maar ook dit jaar gaan we weer ons stinkende best doen met de ‘VREEMDE LOGE’S  in huis, en samen met jullie het publiek gaan we er weer gezellige avonden van maken! En oja, nog 1 ding: vreemd zijn de Loge’s!!

DARTCLUB:

Op 20 oktober was er weer een open-dartoernooi, er deden 28 deelnemers mee. 1e van de winnaarsronde was Erwin Drenthen, 1e bij de verliezersronde was Jarnick de Ruiter.

IJSVERENIGING:

U (alleen de mensen die dit nog niet hebben gedaan) heeft een envelop ontvangen van de ijsvereniging me teen machtigingskaart om de contributie automatisch te betalen. Dit omdat het voor ons verschrikkelijk veel tijd kost om alle leden bij langs te gaan. We hebben de contributie ook aangepast, dit is nu 10 euro per huisadres. Ongeacht het aantal gezinsleden en de leeftijd. We willen dat u wijzigingen in uw gezin doorgeeft, omdat kinderen nog steeds een ledenkaart nodig zijn. Dit kunt u doen door een email te sturen naar: ijsverenigingderieg@hotmail.nl of doe een briefje in de bus bij 1 van de bestuursleden. Wanneer u niet meer schaatst kunt u donateur worden van de ijsvereniging, de kosten hiervan zijn 5,- euro. We vragen u om de machtiging z.s.m. in te vullen, wanneer u dit om wat voor reden liever niet wil doen, dan mag u het altijd nog contant blijven betalen.

ACTIVITEITEN IN EN OM ONS BUURTHUIS:

 • 16 november is er weer een gezellig bingo. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30.
 • 24 november is er weer een gezellig feestavond met medewerking van een liveband.
 • 3 December komt sinterklaas weer in ons buurthuis, de kinderen hebben een briefje mee gekregen van school om zich op te geven. Maar ook niet schoolgaande kinderen zijn welkom deze middag. Kosten 6.- euro per cadeau. Opgave kan bij school of bij Monique Drenthen en Marian de Bruijn.
 • 14 december is er kerst-bingo met mooie prijzen! Aanvang 20.00 uur.

 GEHOORD OF GEZIEN IN DE BUURT :

 • Wij willen ons even voorstellen. Sinds 18 juli zijn wij de nieuwe bewoners van carstensdijk nr. 4 (oprit tegenover de Baander). Wij zijn Anton en Marjon van Steeg. Wij vinden het erg leuk om het buurtblattie te mogen ontvangen! Ook hebben wij de rommelmarkt bij Kikkert al bezocht. Wij hopen in de toekomst meer activiteiten te bezoeken!
 • Op 3 oktober is Henk Fik 60 jaar geworden, als nog van harte namens de redactie.
 • Op 25 oktober zijn Fabian en Rolanda Smit-Hoogeveen ouders geworden van Maud-Anna, wonend aan de carstensdijk.
 • Zondagmorgen 11 november neemt Ds. Kramer afscheid van de gereformeerde gemeente te Hollandscheveld. Vanaf 2014 was hij predikant van deze gemeente.
 • Zaterdag 24 november is er weer de rommelmarkt in de schuur van de Familie Kikkert aan het zuideropgaande 81. Van 9.00 uur tot 12.00 uur t.b.v de geref. Kerk Hollandscheveld. Er zijn weer leuke spullen binnengekomen! Meubels tot aan met speelgoed, ook draait er deze morgen weer het lichtspel waar leuke prijzen mee te winnen zijn!
 • Op 27 november zijn Hendrik-jan en Anna Post 50 jaar getrouwd! Namens de redactie alvast van harte.
 • Om het voor de oudpapier ophalers en onszelf makkelijker te maken willen we kliko’s aanschaffen om het oudpapier in te zamelen. Lijkt het je ook handig om een container te hebben stuur dan even een bericht. LET OP dit kan alleen waar ze met vuilnisauto’s langskomen om het papier op te halen. De kosten voor een nieuwe container max 50 euro en een tweedehands max 25 euro. Prijs is afhankelijk van de aantal geïnteresseerden. Mvg Jannet Mulder  0613003438

WIST U DAT:

 • Marcel dekker heeft op 5 oktober zijn diploma Docent Scheikunde in ontvangst mogen nemen. Hij was al docent Biologie en is dus nu Multi-inzetbaar in het onderwijs.
 • Er zijn met de smederijen-verkiezingen, 3 ideeën door gegaan. Namelijk: Scoreborden voor de dartclub , de buurtdag en hutten bouwen.
 • De buurtkinderen bloemen hebben geplant bij vele buurtbewoners, die aangeboden werden door Henk Dekker. Dit om meer vlinders, Bijen etc aan te trekken en om onze buurt te kleuren.
 • Er dit jaar weer kerstmarkt is bij Camping vd. Wetering. Dit op  14, 15 en 16 december.
 • Wij van de redactie graag vermeldingen voor het buurtblattie via de mail ontvangen, dit maakt het voor ons een stuk makkelijker!
 • Het nummer van Naoberhulp is 0623406640

Data om te onthouden:       

. 16 nov bingo

. 24 nov rommelmarkt         

. 24 nov live-band

. 3 dec sinterklaas

. 17 nov oudpapier

. 14 dec kerstbingo

STYNEKE DE LANGE-WARMELS, DE RIEG 228, TEL. 361487.

SEINE DE RUITER, ZUIDEROPGAANDE 116A, TEL. 362189.

GERLINDA TER STEEGE ZUIDEROPGAANDE 104A 0625246381

Emailadres: buurtblattie@outlook.com

  kopie inleveren voor 8 December !!!!!

 

129ste                                                                                                                                                     september 2018

BUURTBLATTIE

NIEUWS & INFORMATIE UIT NIEUW MOSCOU

Een snik hete zomer hebben wij weer achter ons, op het moment dat wij het buurtblattie maken regent het weer. De werkzaamheden zijn weer in volle gang en ook de schoolkinderen moeten weer aan de bak. Clubs en verenigingen in ons buurthuis gaan weer van start. Kortom de R zit weer in de maand .

TONEELCLUB  PLAT OP PAD:

De eerste datum van de eerste uitvoering zal zijn op 19 januari 2019, andere datums zullen wij vermelden in het volgende buurtblattie.

De ledenvergadering is inmiddels geweest, donderdag 20 september beginnen ze weer met schieten, nieuwe leden zijn welkom en kunnen deze avond gewoon binnen komen wandelen .

DARTCLUB:

Op 25 september  om 20.00 uur gaat de dartclub weer van start, nieuwe leden zijn welkom  of contact op nemen met Seine de Ruiter. Tel: 0528 362189 of 0628947835

IJSVERENIGING:

gien ies te bekennen op moment!!!!

CPV NIEUW MOSCOU:

Het programma voor 2018-2019

17 september Suzanne Groote mag de spits afbijten. Een avond met een bijbels thema.

15 oktober een informatie avond over “Hulphonden”

6 november Excursie naar Distrivers in Hoogeveen van 14.30 uur tot 17.30. vertrek bij buurthuis om 14.00 uur.

19 november Alja Kiers en Diana Huizing vertellen bijzonderheden over ons Drentse dialect.

17 december kerstviering met kerstbuffet {verzorgt door eigen leden}

21 januari Dicky ter Steege gaat met ons bloemschikken.

18 februari Mark Tuit over “groot wild in Drenthe”.

18 maart Roelien Koekoek verzorgt een modeshow

15 april een muzikale avond met accordeonisten en mondorgelspelers uit Ruinen.

SJOELCLUB:

De sjoelclub is inmiddels weer begonnen met competitie.

GYMGROEP….

Heb je ook het gevoel dat je wel eens wat aan je conditie wil gaan doen? Wil je ook wel gewoon met een groepje gezellig buikspieren trainen? Of lijkt het je wel leuk om verschillende spier oefeningen te doen?

We zijn op maandagmorgen op een leuke manier gezellig bezig om veel spieren extra te bewegen.

Lijkt het jou ook leuk? Kom gewoon eens langs in het buurthuis en doe een keertje mee!

Vanaf maandag 1 oktober starten we weer. ‘s morgens om 9.00 uur tot 10.00 uur.

Heb je vragen, bel mij gerust. Groetjes Fabi Mager (361285

 DANSLESSEN:

Wilt  u graag leren stijldansen of kunt u dansen, we dansen om de twee weken en gaan weer van start op 1 oktober. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij Seine de Ruiter.

FILMAVOND   “ Een jaar Nieuw Moscou in beeld..”.

Het filmen is klaar!

In Juli 2017 zijn we begonnen met de eerste opnames voor het maken van een film over Nieuw Moscou. Er is veel gebeurd na de start van de film.

Buurtbewoners zijn gefilmd, Schoolkinderen,  activiteiten zijn gefilmd, en zelfs met de drone zijn er beelden gemaakt. Ook zijn er leuke spontane filmpjes gemaakt. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat. Jullie ook?

28 September a.s. kan iedereen het resultaat bekijken. Iedereen is van harte uitgenodigd.

De film zal beginnen te draaien om 19.30 uur, zaal is open om 19.00 uur. Entree is gratis…

Wij hopen op een gezellige leuke filmavond!

Groetjes Marjolein Smink en Fabi Mager

KATEMO:

Katemo 2018 is alweer enkele weken achter de rug en iedereen is weer aan het werk of naar school. We hoefden ons dit jaar geen zorgen te maken over het weer , die was top. Soms erg warm, maar dat mocht de pret niet drukken en de activiteiten  waren er op aangepast. Zelfs de lossing werd opnieuw uitgegraven, zodat er een duik genomen kon worden, een glijbaan was ook aanwezig.

De workshops glasetsen, cupcakes, slijm maken, vogelhuisje timmeren en nagels lakken  vielen goed in de smaak. Bij de kinderbingo waren leuke prijzen te winnen en avonds bij de bingo ging buurtgenoot Fabi er met een hangstoel vandoor waarbij haar man een paar dagen later de opmerking maakte “Nou dut ze helemaole niks meer !!!

Donderdag was het speldag, middags een spellenparcours voor de kinderen met o.a een waterdoorgeefspel, levend water sjoelen, op een water lopen en schieten met een echte pijl en boog. De vijfkamp avonds stond natuurlijk ook in het teken van water, de teams moesten ook levend sjoelen, pallet hoog houden en de ton vullen met zoveel mogelijk water en de skippy slang  moest over de streep. Een spel werd niet gespeeld, omdat deze niet uitvoerbaar was. De playbackshow was het sluitstuk van de competitie. Jacky werd ook nog even in het zonnetje gezet, omdat ze in november 25jaar  bij Katemo is, zij kreeg een leuke speech te horen van de voorzitter en een prachtig boeket bloemen.

Vrijdag waren er bijna 100 fietsers die de extreme warmte geen probleem vonden en de tocht voerde ons door het mooie Zuidwolde. De band 5th Wheel zorgde voor een mooi stukje muziek en daarbij liep het luchtvochtgehalte hoog op.

Hoewel het lang onduidelijk was of de autocross door kon gaan, werd er toch groen licht gegeven. Ruim 100 rijders verschenen weer aan de start en er waren gelukkig geen incidenten. Alleen het weer gooide bij de superfinale roet in het eten en werd er besloten deze race niet te rijden. Na de prijsuitreiking ging iedereen naar huis om zich gereed te maken voor de laatste feestavond onder leiding van Tour of Music. Rick Prijs trad ook nog op en het bleef nog lang gezellig.

We willen iedereen die ons feest weer tot een superfeest heeft gemaakt Hartelijk Dank zeggen , want zonder uw steun in welke vorm dan ook,  kunnen wij niet .

Uitslag Vijfkamp, 1. De Ruiters. 2. De Hollandschevelders.3. Young ones, Lekker Belangrijk en Karkdiekie. 4. Nieuw Moscou.5. ITB. 6. Plat op Pad.

Uitslag autocross, Standaard klasse 1. Ronald Pol. 2. Rienk Zomer.3. Johan Scholing. 4. Patrick Koekoek.5. Michael Hoorn.6. Sander Broersma. 7. Joey Hilberdink.

Katemo klasse, 1. Kevin Hagen.2. Jurgen Lubbinge.3. Jarno Scholing.4. Damian Koops.5. Roy Warmels.6. Ricardo Buisman.

Dames klasse,1. Charetha Okken.2. Karin Botter.3. Karin Engels.4. Anne Mondeel.5. Jolanda Profijt.6. Claudia Teunis

Toerwagen, 1. Jeroen Bruins. 2. Sander Fieten.3. Dennis Heijnen.

ACTIVITEITEN IN EN OM ONS BUURTHUIS:

 • op 22 september is er de jaarlijkse burendag, deze dag houden wij een rommelmarkt van 10.00 uur tot 13.00 uur, ook het rad van Geert zal weer draaien. De hamburger en pannenkoeken kraam mag deze dag natuurlijk niet ontbreken. Wilt u op de markt staat dan kunt u dit doorgeven aan Seine de Ruiter.
 • 28 september filmavond
 • 29 september is er weer een spooktocht aanvang19.30 en vertrek om 20.00 uur en opgave is bij Monique Drenten of bij Seine de Ruiter.
 • 20 oktober is er een open darttoernooi
 • De smederijen verkiezingsavond is op 26 oktober, buurtbewoners dien zoveel mogelijk voor deze datum ideeën in te dienen bij één van de bestuursleden van de smederijen .

GEHOORD OF GEZIEN IN DE BUURT :

 • Op 6 juni is er een zoon geboren bij de familie Kamphof
 • John en Claudia de Ruiter aan de Carstensdijk hebben een zoon met de naam “Jack”gekregen op 26 juni.
 • Jelmer en Melissa Warmels hebben op 27 juni ook een zoon gekregen met de naam Julian
 • Alwin en Elma de Ruiter hebben op 8 augustus een dochter gekregen, wonen aan het jan wintersdijkje.
 • Erik en Francella, lauren en Eliza Botter zijn 22 augustus trotse ouders en grote zussen geworden van dochter\zusje Avelin. Alle jonge ouders van harte met jullie kleine spruit namens de redactie.
 • Marco en patricia van de Wal zijn op 7 juli in het huwelijksboot gestapt, veel geluk samen.
 • Harry en Henriët ter Steege waren op 3 september 25 jaar getrouwd , van harte met dit zilveren huwelijk .
 • Alex Oosterveld heeft op 20 augustus abraham gezien, welkom bij de club van de 50 plussers
 • Op 25 augustus waren Willy en Frits Okken 40 jaar getrouwd, van harte Namens de redactie.
 • Henk en Elly Dekker waren op 8 september 40 jaar getrouwd, ook jullie van harte met jullie robijnen huwelijk .
 • Ook hebben we nieuwe inwoners , de Familie Guigelaar zijn komen wonen aan de riegshoogtendijk, welkom in onze buurt .

Namens de Familie Bruinenberg dit bericht,

Graag willen we iedereen uit de buurt bedanken voor de vele blijken van medeleven na het overlijden van onze zoon en broer Luuk. Fijn om te merken, dat we in een hechte buurt zijn komen wonen!

Familie Bruinenberg

WIST U DAT:

 • Willy Okken de 60 jaar inmiddels ook is gepasseerd, dit stond vermeld op een groot spandoek
 • Jan en Mannie de Groot aan de andere kant van de Sloot gaan wonen{ schuinesloot} maar zo Mannie zegt “weij blieft wel beij moscou heur’n }
 • Timo via marktplaats 3 hele dure straatklinkers heeft gekocht?
 • Ronald kroezen en Twan de Bruyn winnaars zijn geworden met pannelat vissen, ook dit jaar weer een groot succes met 70 vissers
 • Pannelat vissen niet zonder gevaar is, dat Tom ter Steege deze dag zijn teen heeft gebroken.
 • het nummer van de Naoberhulp 0623406640 is.

Data om te onthouden:       

                                                . 22 sept rommelmarkt

                                                . 28 sept filmavond

                                                . 29 sept spooktocht

                                                . 13 okt oudpaier

                                                . 20 okt open darttoernooi

                                               . 26 okt smederijen verkiezing

                                                

STYNEKE DE LANGE-WARMELS, DE RIEG 228, TEL. 361487.

SEINE DE RUITER, ZUIDEROPGAANDE 116A, TEL. 362189.

GERLINDA TER STEEGE ZUIDEROPGAANDE 104A 0625246381

emailadres buurtblattie@outlook.com

 

Iets te melden in ons buurtblattie???

kopie inleveren voor 27 oktober!!!!!

Graag via ons mail adres: buurtblattie@outlook.com

 

128ste                                                                                                                                                     juni 2018

                                                                  BUURTBLATTIE

NIEUWS & INFORMATIE UIT NIEUW MOSCOU

Er kan weer flink feest gevierd worden in onze buurt , zo hier en daar hangt de vlag weer uit met schooltas, namens de redactie alle studenten gefeliciteerd en die niet geslaagd zijn heel veel succes met het herexamen.

KATEMO:

Katemo 25 t/ 28 juli 2018

Het programma is in grote lijnen rond, behalve de vergunning nog niet. En de puntjes moeten er nog opgezet worden, maar dat komt vast goed.

Binnenkort komen Janine en Martine weer aan de deur voor kaartjes, zorgt u ervoor dat u contant geld in huis hebt !!

Op  woensdagmiddag hebben we verschillende workshops voor de kinderen.

Maar eerst zijn er natuurlijk mooie prijzen te winnen bij de Kinderbingo !!!

Avonds is er de grote mensen bingo met verloting. Donderdag is een sportieve dag zowel voor de kinderen als de volwassenen, middags is er een spellenparcours voor de kinderen en avonds gaan de bekende teams weer strijden in de vijfkamp met playbackshow.

We hopen natuurlijk dat het WEER ons dit jaar eens gunstig gezind is tijdens de fietstocht op vrijdag. Vanaf half 10 is de start geopend. Avonds kunnen de voetjes van de vloer met de band 5TH WEEL. Zaterdag is de dag van de cross, heel veel plaatselijke rijders maken dan hun opwachting, ook de dames zijn dit jaar sterk vertegenwoordigd. Na de prijsuitreiking is het douchen, eten en hup weer naar de tent,  waar Tour of Music met een plaatselijke artiest “ONS FEEST” afsluit.

Er worden nog briefjes uitgedeeld voor opgave aan de workshops en het spellenparcours, je kunt je ook opgeven bij Jacky via de app 06 42179788 . mochten er nog teams zijn die ook mee willen doen aan de vijfkamp ( minimum leeftijd 14 jaar ) geef je dan op bij Jacky of kom op de captensavond, deze wordt gehouden bij Jacky om 19.30.

We gaan er met u weer een mooi “ONS FEEST “van maken………

ACTIVITEITEN IN EN OM ONS BUURTHUIS:

 • Op 18 juli kunnen de kinderen weer hutten bouwen, zie bijlage.

GEHOORD OF GEZIEN IN DE BUURT :

 • Graag wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling, bezoekjes en vele kaarten die ik tijdens het verblijf in het ziekenhuis en weidesteyn heb mogen ontvangen, nu ik weer thuis ben, kom gerust eens langs voor een praatje, buurtgenoten…bedankt. Willem Metselaar
 • Fietstocht rond Hoogeveen.
 • Maak kennis met de mooie en unieke recreatiebedrijven in onze gemeente. De TROP (toeristisch recreatief ondernemers platform) heeft enkele recreatieve bedrijven bereid gevonden in het hoogseizoen hun bedrijven voor de inwoners van Hoogeveen en omstreken open te stellen. Je krijgt een kaart bij de start waarop je alle deelnemende bedrijven kan vinden en je mag je eigen route bepalen langs de deelnemend bedrijven.
 • De Talloze kilometers fietsgelegenheid in onze gemeente laten je genieten van ons in het verleden door onze ouders gemaakt landschap en de natuur. De kaart laat je de vele unieke recreatiebedrijven die onze omgeving kent zien en misschien fiets je zo langs nog veel meer mooie plekken waarvan je het bestaan misschien niet wist. Stap zaterdag 21 en zondag 22 juli op de fiets en voel de wind in je haren! Laat je verrassen op de bedrijven. Op elk van de bedrijven is er voor jong en oud een activiteit te doen. Door het invullen van de vragenlijst die je krijgt bij het begin van de route maak je kans op een leuke prijs. Je kunt de route bij elk van de deelnemende bedrijven oppakken, dus altijd bij jou in de buurt. Voor de inwoners van Nieuw Moscou is de start bij Minicamping Hendriks wijkje. De fietstocht is beide dagen tussen 10.00 uur in de ochtend tot 16.00 uur in de middag. Je krijgt een kaart bij de start. Voor elke deelnemer van de rit is er een leuk aandenken. Kijk voor verdere informatie op verblijfindrenthe.nl Daar kun je oast een kijkje nemen.
 • op 16 mei heeft Henk Hilberdink abraham gezien, hij is 50 jaar geworden
 • Sylvia Havers is op 25 mei 50 jaar geworden en heeft sara gezien.
 • Janny Faken was ook op 25 mei jarig en is 65 jaar geworden.
 • Op 31 mei hebben Bart en Jorieke van de Wetering een zoon gekregen , broer Job was ook blij met zijn kleine broertje Niek.
 • Jan en Coby van de Wetering waren op 6 juni 40 jaar getrouwd.

Wij van de redactie willen iedereen feliciteren met jullie jubileums.

 • Helaas in deze zelfde tijd was er ook een heel trieste gebeurtenis, op 31 mei is op 14 jarige leeftijd overleden Luuk Bruinenberg, wij wensen de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

WIST U DAT:

 • er vanaf 6 mei aan de carstendijk1a een groot franse driekleurig hangoor konijn word vermist, wie heeft dit konijn gezien of gevonden, weet u meer dan graag contact opnemen met katja tel: 0654311058
 • er op 27 juni om 20,00 uur een informatie is over de woningbouw aan de Barsweg. op deze avond kunt u ook aangeven wat u wensen zijn voor deze woningen. Iedereen word dan ook van harte uitgenodigd deze avond. Voor info kunt u bellen naar Roelof Woltinge.
 • De buurt dag weer een zeer geslaagde dag was en ook de nieuwe buurtbewoners goed ingeburgerd zijn.
 • Wij weer twee korfbalteams zoeken voor de feestweek hollandscheveld, je kunt je opgeven bij Seine of Miranda doldersum.
 • Er 4 augustus weer pannelatvissen is bij Seine, opgave graag voor 3 augustus
 • Boer Hans Botter zo,n snelle trekker heeft dat hij door de politie werd gedwongen te stoppen en voor de snelheid een boette kreeg, hij is er nou nog ziek van
 • Het buurtblattie inmiddels een buurtkrantie is geworden en wij hier heel blij mee zijn!!!
 • er 30 juni de vijfde anker wandeltocht is, voor meer info zie posters in het buurthuis, of bel 0621999292 Albert Lok
 • het nummer van de Naoberhulp 0623406640 is.

Data om te onthouden:       

                                                . 14 juli oudpapier

                                                . 18 juli hutten bouwen

                                                . 25 t/m 28 juli katemo

                                             

STYNEKE DE LANGE-WARMELS, DE RIEG 228, TEL. 361487.

SEINE DE RUITER, ZUIDEROPGAANDE 116A, TEL. 362189.

GERLINDA TER STEEGE ZUIDEROPGAANDE 104A 0625246381

emailadres buurtblattie@outlook.com

Iets te melden in ons buurtblattie???

 kopie inleveren voor 8 september !!!!!

 WIJ VAN DE REDACTIE WENSEN IEDEREEN EEN                ZONNIGE EN FIJNE VAKANTIE TOE !!!!